Založ si blog

Pandémia – Globálne Organizovaný ZloČin

V prípade nadpisu ide o jeden zo záverov, ktoré vyšli z analýzy patentov za posledných 22 rokov.
Linku zaujímavé videa nájdete dole. Najdôležitejšie informácie z tohto zdroja uvádzam ďalej v mojom texte, pričom som ich uviedol v chronologickom poradí. Môžete si tieto informácie porovnať s informáciami, ktoré nám denne sprostredkovávajú média hlavného prúdu.

Ide o rozhovor s – David Martin – predseda M Cam International Innovation Risk Management od roku 1998 je najväčším upisovateľom nehmotných aktív používaných vo finančníctve v 108 krajinách sveta. Sledujú všetky patenty, patentové prihlášok, federálny granty, záznamy o verejnom obstarávaní atď. Preskúmali cez 4000 patentov, ktoré boli vydané v spojení so SARS koronavírusmi.

Cez tieto tvrdé fakty zachytené v patentoch dostávame iný pohľad, ako je nám denne mediálne servírované.

 

1999

Do roku 1999 patentová aktivita okolo koronavírusy, bolo aplikované iba vo veterinárnej vede. Podali žiadosť o patent prvej vakcíny proti koronavírusy, a išlo špecificky o spike proteín. Z čoho vyplývajú jasné dôkazy o tom, že ani koncept vakcín proti koronavírusu alebo sám princíp koronavírusu ako patogénu, ktorý by nás zaujímal vzhľadom k správaniu spike proteínu, nie je nič nové, v skutočnosti je to podľa patentových dokumentov 22 rokov stará vec.

 

2002

19. apríla 2002 NIAID (Národný inštitút pre alergie a infekčné choroby) vytvorila infekčný koronavírus s chybnou replikáciou, ktorý bol špecificky zameraný na ľudský pľúcny epitel. Inými slovami, SARS je vytvorený – ide o americký patent 7279327.

 

2003

Americký patent 46592703P (čo je vlastne celkom zaujímavé označenie) a americký patent 7776521 (25. apríla 2003) nielenže pokrývali génové sekvencie SARS koronavírusy, ale pokrývali tiež prostriedok na jeho odhalenie: RT-PCR.

Ak vlastníte patent na gén ako taký a zároveň vlastníte patent na jeho detekciu, máte ľstivú výhodu tým, že máte schopnosť stopercentne riadiť pôvod nielen vírusu ako takého, ale aj jeho detekciu. Čo znamená, že máte absolútnu vedeckú a informačnú moc.

Ďalej 3 dni po patente na SARS koronavírus (25.4.2003) Sequoia Pharmaceuticals 28. 4. 2003 podal patent 7151163 na antivirálne prostriedky pre liečenie a kontrolu infekcií spôsobených koronavírusmi.

Z tohto vyplýva, že ide o prípad organizovaného zločinu (RICO).

 

2004

6. januára 2004 – Firma Merck na konferencii s názvom SARS a bioterorizmus predstavila scenár priebehu pandémie. Nazvali to „nový normál“. Myšlienku neskôr prevzala Svetová zdravotnícka organizácia, Rada monitorujúci globálne pripravenosť, čo bola správna rada, v ktorej spoločne zasadali čínsky riaditeľ Centra pre kontrolu chorôb (CDC), dr. Elias z Nadácie Gatesových, a Anthony Fauci. Začala sa kampaň nového normálu (Overtonovo okno), ktorá mala za cieľ prinútiť ľudí, aby prijali koronavirovú vakcínu. Takže táto myšlienka existuje už nejakú dobu.

 

2008

5. júna 2008 DARPA (Program obranného výskumu v Spojených štátoch) sa aktívne začal zaujímať o koronavírus ako o biologickú zbraň.

 

2015

Peter Daszak  v roku 2015 povedal (zverejnené The National Academies Press, 12. 02. 2016):

„Potrebujeme prehĺbiť verejné pochopenie pre potrebu lekárskych protiopatrení, ako je napríklad pankoronovirová vakcína. Kľúčovým hnacím mechanizmom sú médiá a ekonomika bude nasledovať mediálny humbuk. Potrebujeme použiť tento mediálny rozruch k tomu, aby sme sa dostali k skutočným problémom. Investori zareagujú, keď na konci procesu uvidia profit.“

 

2019

Marec 2019 – opravili 4 zamietnuté Žiadosti patenty – čím mohol začať proces vývoja vakcíny

September 2019 – WHO zverejňuje, že potrebujeme mať koordinovaný globálny skúsenosť s vypuknutím respiračného patogénov a následným ovládaním davu a prijatím verejnosťou univerzálneho povinného očkovaním.

November 2019 – Univerzita v Chapel Hill v Servernej Karolíne a Moderna začali sekvencovanie spike proteínovej vakcíny. Mesiac pred tým, než vôbec došlo k vypuknutiu.

December 2019 – Vypuknutie nákazy spôsobenej novým koronavírusom v čínskom meste Wuhan.

 

V prípade vakcíny nejde o ochranu proti vírusu ale o ide hlavne o pichanie do ľudí spike proteínov (o ktorom sa vie, že nie škodlivý) s mRNA sekvenciami – je to počítačová simulácia sekvencie a nepochádza z prírody a táto sekvencia je patentovaná už roky.

Snaha o patent, aby mRNA vakcína bola vakcínou, skončil neúspechom. Patentový úrad to zamietol – „uvedené argumenty sú nepresvedčivé pokiaľ ide o vakcínu. Imunitné odozvy vytvorené vakcínou musia byť viac, než len imunitná odozva. Vakcína musí mať tiež ochrannú funkciu. Pod pojmom vakcína sa uznáva zlúčenina, ktorá zabraňuje infekcii. mRNA vakcína nespĺňa ani nižší štandard uvedený v špecifikáciách a nie to definíciu vynálezu pre svoju funkčnosť.“

 

Je možné nájsť 73 patentov vydaných medzi rokmi 2008 a 2019, ktoré majú v sebe prvky, o ktorých sa od vzniku pandémie mediálne tvrdilo, že sú nové, že ide o netopierí koronavírus a pod.

 

Pandémia je úmyselné použitie spike proteínu ako biologickej zbrane, aby dostali do ľudí injekciu, a aby sa aj stali závislí na pankoronavirové vakcíne.

 

Záver
Vakcína nie je odozva na pandémiu.

V skutočnosti „pandémia“ je tu kvôli vakcíne, aby ľudia sami chceli vakcínu.

 

Spomínané video aj s prekladom:

https://otevrisvoumysl.cz/dr-david-martin-reiner-fuellmich-zadny-novy-koronavirus-a-varianty-tu-nejsou-exkluzivni-rozhovor/

Test – bio-robot alebo ľudská bytosť?

16.02.2024

Ak máte chuť si urobiť test či ste bio-robot alebo ľudská bytosť, môžete to urobiť teraz. Stačí si pozrieť priložené video (z parlamentu cca 9 min). Toto video je potrebné, aby ste si dopozerali do konca. A na záver napísali/pomenovali dôležitejšie veci z tohto videa, ktoré rečník uviedol. Je bezvýznamné, či s rečníkom súhlasíte alebo nesúhlasíte. Ak video [...]

Video z Davosu je síce falošné, ale . . .

18.01.2024

Toto video je falošné – https://rumble.com/v47f50r-new-wef-participant-crashes-2024-davos-meeting.html. Neudialo sa to tak, ako je to zachytené vo videu. Čo však je aj napriek tomu, že video je falošné, pozitívne na tomto videu? Ukazuje je, že vieme o čom je Nový svetový poriadok a že ho odmietame aj s tými, ktorí ho presadzujú. Ide o samozvané „elity“, ktoré [...]

Dôsledky migrácie v Nemecku

29.10.2023

Na úvod začnem definíciou štátu. Štát je systém samosprávy spoločnosti, schopný i napriek vplyvu vonkajších faktorov zaistiť rozvoj alebo aspoň prežite národa bez straty jeho kultúrnej a národnej identity. Svoju funkciu môže plniť len vtedy, ak štát disponuje suverenitou. Teraz k samotnej téme. V Nemecku sa každoročne zverejňujú najobľúbenejšie krstné mená [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Video zo zdemolovania semaforu stále nezverejnili

26.04.2024 09:26

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Július Bugár

Stránka, kde píšem, čo považujem v danej chvíli za dôležité

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 86545x
Priemerná čítanosť článkov: 3205x

Autor blogu

Kategórie