Založ si blog

Ukrajinci sú obrovsky sklamaní

Na priloženej reportáži redaktora TA3 si môžete vypočuť nasledovné:

Mnohí Ukrajinci hovoria:
1. vojnu sme očakávali(!), ale sme OBROVSKY SKLAMANÍ, že sa nebojuje len(!) v Luhanskej a Doneckej republike, ale že sa bojuje celoplošnejšie (aj v Kyjeve).
2. vojna neprebieha medzi UKRAJINOU a Ruskom, ale prebieha medzi USA a Ruskom.

 

Podľa 1. mi vychádza, že si na vojnu, ak je dostatočne ďaleko, zvykli. V Luhanskej a Doneckej republike sa bojuje už 8 rokov.

Bod 2. je nádejou, že napriek propagande ktorá je aj na Ukrajine je dosť ľudí, ktorí si zachovali aspoň časť zdravého rozumu (že Ukrajinci sú nástrojom v rukách USA vo vojne s Ruskom). Lebo návrat do mierových časov je možný len so zdravým rozumom:

  • vedieť čo sa presne v skutočnosti deje (aj keď je to zahmlené propagandou)
  • a potom podporovať ľudí a procesy, ktoré sú dobré pre nás dobrých ľudí

 

https://www.facebook.com/watch?v=1382538648864537

Test – bio-robot alebo ľudská bytosť?

16.02.2024

Ak máte chuť si urobiť test či ste bio-robot alebo ľudská bytosť, môžete to urobiť teraz. Stačí si pozrieť priložené video (z parlamentu cca 9 min). Toto video je potrebné, aby ste si dopozerali do konca. A na záver napísali/pomenovali dôležitejšie veci z tohto videa, ktoré rečník uviedol. Je bezvýznamné, či s rečníkom súhlasíte alebo nesúhlasíte. Ak video [...]

Video z Davosu je síce falošné, ale . . .

18.01.2024

Toto video je falošné – https://rumble.com/v47f50r-new-wef-participant-crashes-2024-davos-meeting.html. Neudialo sa to tak, ako je to zachytené vo videu. Čo však je aj napriek tomu, že video je falošné, pozitívne na tomto videu? Ukazuje je, že vieme o čom je Nový svetový poriadok a že ho odmietame aj s tými, ktorí ho presadzujú. Ide o samozvané „elity“, ktoré [...]

Dôsledky migrácie v Nemecku

29.10.2023

Na úvod začnem definíciou štátu. Štát je systém samosprávy spoločnosti, schopný i napriek vplyvu vonkajších faktorov zaistiť rozvoj alebo aspoň prežite národa bez straty jeho kultúrnej a národnej identity. Svoju funkciu môže plniť len vtedy, ak štát disponuje suverenitou. Teraz k samotnej téme. V Nemecku sa každoročne zverejňujú najobľúbenejšie krstné mená [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

Július Bugár

Stránka, kde píšem, čo považujem v danej chvíli za dôležité

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 87077x
Priemerná čítanosť článkov: 3225x

Autor blogu

Kategórie